Godt nyttår!

2019, dag 2, Nyttårsforsetter

Spise mer fisk, trene mer, drikke mindre alkohol. Som vanlig.

Også 2019 startet bra, med fisk, tradisjonen tro. Rett videre på trening med friskt mot. Lot meg irritere noe av at instruktøren ikke gjorder bevegelsene i takt med musikken, men hun var så fryktelig glad, så jeg bet det i meg. Også når refrenget kom, og hun begynte å synge med i et underdimensjonert lydanlegg. Med talemikken trøkt opp i munnvika mens hun peste, svettet, prustet og duret på sammen med Rihanna, gnissende falskt og med vrengt lyd.

Kjære Stamina i Tromsø. Jeg liker å trene hos dere, jeg betaler faktisk omtrent 500 kr i måneden for å få lov. Da må dere være snille og ikke synge for meg. Jeg prøver ikke slå hjul for dere, det er en grunn til det: Jeg er yrkesmusiker. Dere kan trim. La oss ikke miste fokus.

Etter trening gikk jeg hjem til dusj, god middag og et par øl i sofaen i joggedress uten BH. 1300 kalorier senere (700 mer enn jeg trente bort antakelig) har jeg konkludert med å bytte ut forsettene mine i år: Mindre fisk og mer alkohol. Mer fritid, mindre trening. Så deilig med litt måloppnåelse. Godt nyttår!

IMAGE.JPG