Overgangsfest, Klimavandring, Spansk aften og Garasjen

Torsdag spilte Henrik Skog og jeg for stappfullt hus på Skarven i regi av Marit Rein: Damer, rødvin, gynokologer, tørre tisser og bokbad sto i sentrum da Marit hadde en temakveld om overgangsalder. Informativt, intenst og festlig på en gang. Noen plater solgte jeg og, til denne flotte gjengen.

Lørdag gikk 7000 mennesker klimamarsj til fjellheisen- en overveldende folkemengde må jeg si, bra! Har ikke bilde av dem, for da spilte vi, men har bilde av mine medmusikanter for kvelden: Fred Glesnes og Vidar Alvestad. Flinke folk, morsomt med nye bekjentskaper.

Så en liten tur innom bakgårdsfesten til Habaneroz på veg hjem, synge noen låter på spansk. Imponerende arbeid av disse gutta, som står på for sitt eget band og fyller bakgården på Prelaten til randen -med primus motor Vidar Figenschow i spissen.

Søndag var det duket for to konserter i Garasjen «kjærlighetens irrganger» med kompanjong Harald Bakkeby Moe og medmusikanter Ole-Morten Indigo Lekang og Henrik Skog. Litt Cabaret-stil, og selvfølgelig mest eget materiale i denne konserten, i samarbeid med et raust vertskap på Garasjen. En sjult ny gammel perle i sentrum som er gjort om til et røft og stilfullt konsertlokale. Kunne gjerne hatt mer folk på dette arrangementet, men de som var der koste seg, og det må man rett og slett virkelig være fornøyd med.

Dette skrives mandag, dagen derpå, på Hurtigruta på veg til Øst-Finnmark på soloturné.

Skarven torsdag

Skarven torsdag

Straks klare: Fred Glesnes og Vidar Alvestad

Straks klare: Fred Glesnes og Vidar Alvestad

Spansk aften med Habaneroz

Spansk aften med Habaneroz

Lydprøver i Garasjen

Lydprøver i Garasjen

Har fått brukt denne litt igjen i det siste. Deilig!

Har fått brukt denne litt igjen i det siste. Deilig!