Hamarfestivalen 1981

Jeg er i gang med nytt prosjekt. Det er veldig tidlig i prosessen. Jeg skriver om det her for å ha et vindu mot verden og litt press til å prestere. Hamarfestivalen 1981 skulle blitt Norges hittil største musikkfestival med 15.000 publikummere. Det var store internasjonale artister på plakaten, sirkustelt, og festivalcamp med bank og postkontor. Festivalen ble en skandale, med endring av arena, regnvær, økonomisk krise og massiv motstand fra naboer, helseråd og øvrige myndigheter. Det interessante er at gjengen som arrangerte var mellom 17-25 år!

"Ungdommen sviktet Tømmerstock" skrev HA i sommer. Ungdommen sviktet ikke Hamarfestivalen, de eide den.

Hva hadde skjedd om myndighetene i 1981 ville at dette skulle bli en suksess, slik de ville da Sting kom til Hamar? Da hadde historien sett meget annerledes ut.

Jeg vil skrive et spel om Hamarfestivalen, og om noen kjenner de vil snakke med meg i den forbindelse, vil jeg gjerne ha kontakt. Skriv til  meg- jeg er i Vietnam uten telefon til midten av november.

Hoi An, Vietnam

Skriver notater i Hoi An